Zoekmachine optimalisatie; hoe werkt SEO?

 hoe werkt SEO

Je zoekt vast wel eens iets in Google, Bing of DuckDuckGo. Vaak staat de informatie die jij zoekt bijna bovenaan. Zijn die zoekmachines zo slim of is er iets anders aan de hand? Met SEO kan jouw site of blog ook bovenaan de pagina prijken, zonder daarvoor advertentieruimte in te kopen. Zoekmachine optimalisatie is booming business, hoe kun je daar voordeel uit halen?

Lees meer...

Meer klanten door zoekmachine optimalisatie

zoekmachine optimalisatie

Er zijn verschillende manieren om klanten te werven. Je kunt een advertentie zetten in de lokale media, je kunt een promotionele actie uitvoeren via Facebook of je kunt ervoor zorgen dat je gevonden wordt in Google. Dat laatste is een effectieve methode om snel nieuwe klanten te werven voor jouw diensten of producten. Het geheim? Search Engine Optimization, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd of gewoon SEO. Waarom is SEO zo waardevol en hoe gebruik je het voor commerciƫle doeleinden?

Lees meer...

5 SEO tips voor ondernemers

5 SEO tips

Voor ondernemers is vindbaarheid op internet van groot belang. Met SEO ofwel Search Engine Optimization scoor je beter in Google, door zoekmachine optimalisatie op de juiste wijze toe te passen gaat jouw webshop beter lopen, en zul je meer klanten werven. Met deze 5 tips ben je op de goede weg een top ranking in zoekmachines te bemachtigen:

Lees meer...

Met SEO weten ze je te vinden!

Met SEO weten ze je te vinden!

Door SEO op de juiste wijze toe te passen op een website zul je hoger scoren in de zoekresultaten van Google, Bing of DuckDuckGo. Met zoekmachine optimalisatie haal je echt het maximale uit jouw website, webshop of ander web platform. Als je gevonden wilt worden tussen die ontelbare websites moet je meer bieden dan een strakke homepage en Facebook likes. Zorg dat je gevonden wordt met Search Engine Optimization.

Lees meer...

Wat is SEO en waarom is het belangrijk?

Wat is SEO en waarom is het belangrijk?

SEO staat voor Search Engine Optimization ofwel zoekmachine optimalisatie. Het is een manier om ervoor te zorgen dat een website hoger scoort in de zoekresultaten van zoekmachines zoals die van Google. Er zijn verschillende manieren om hoger te scoren in Google, met variabele kosten en met verschillende resultaten. Door SEO goed toe te passen op jouw website scoor je hoger en zul je meer publiek trekken. En het mooiste is; zoekmachine optimalisatie hoeft niet eens duur te zijn!

Lees meer...