Met SEO weten ze je te vinden!

Met SEO weten ze je te vinden!

Met SEO weten ze je te vinden!

Door SEO op de juiste wijze toe te passen op een website zul je hoger scoren in de zoekresultaten van Google, Bing of DuckDuckGo. Met zoekmachine optimalisatie haal je echt het maximale uit jouw website, webshop of ander web platform. Als je gevonden wilt worden tussen die ontelbare websites moet je meer bieden dan een strakke homepage en Facebook likes. Zorg dat je gevonden wordt met Search Engine Optimization.

Hoog scoren met SEO

Hoe vaak kijk je op de tweede resultaten pagina van Google? Wist je dat er meer pagina’s zijn? Als je gezien wilt worden zul je bij de eerste tien zoekresultaten moeten staan, anders kun je het wel vergeten. Je kunt kiezen voor een advertentie campagne maar die brengen aanzienlijke kosten met zich mee, en werken alleen zolang je de campagne laat lopen. Door zoekmachine optimalisatie scoor je blijvend beter, je moet er wel enige inzet voor tonen.

Zoekmachine optimalisatie voor welke zoekmachine?

Google is King, zo simpel is het. En als je via de “spelregels” van Google SEO werkt zul je ook in de andere zoekmachines hoger scoren. SEO is geen exacte wetenschap, en de methodes veranderen ook regelmatig. De tijd van keywords en meta data op de hoofdpagina verstoppen is voorbij, als je probeert de zoekmachine optimalisatie te slim af te zijn kan dat leiden tot een “straf”, wat inhoudt een lagere ranking ofwel een lagere positie op de pagina.

Als je Search Engine Optimization op de juiste wijze toepast zul je snel stijgen in zoekmachines en meer bezoekers naar jouw website brengen. Doe het wel met beleid en laat je indien nodig voorlichten, dan ligt de hele wereld aan je voeten!